00 36 70 388 2943
Tudta Ön, hogy gyógyszerek nélkül is megszabadulhat migrénjétől, enyhítheti ízületi fájdalmait és, hogy altatótabletták nélkül is lehet jól aludni?
Esténként a felesége fejfájásra hivatkozik? Ajándékozzon neki tönkölypárnát 🙂

Üdvözöljük honlapunkon!

Csiszér Éva vagyok, tolna megyei őstermelő a Völgység-Hegyhátból, Izmény településről. Édesapámmal és párommal zöldség termelése mellett 2008. őszén tönkölybúza termesztésébe kezdtünk, majd pár hónapos piackutatás után 2008. decemberében megalapítottuk a Green-Echo Kft.-t. A cég mezőgazdaságot támogató szolgáltatások és ügynöki nagykereskedés mellett zöldség-gyümölcs termesztéssel, gabona termesztéssel és tönkölypárna és meditációs párna készítéssel foglalkozik.

A tönkölybúza, mint ősi magyar búzánknak a biomagnetikus erejét már évtizedek óta állítják tudósok és laikusok egyaránt, Németországban pedig már több, mint 10 éve terjed és hódit az egészséges életmód híveinek körében.

A tönkölybúza jótékony energiájának titka a benne lévő és kb 2-3 év alatt elpárolgó kovasav. Ennek párolgása nyugtató hatással van idegeinkre, és helyi fájdalomcsillapító készséggel is bír.

Úgy gondoljuk, hogy hosszú távon a magyarországi mezőgazdaság versenyképessége a biokultúrára való átállásban rejlik, ezért vegyszermentes gazdaságot is építünk, konvencionális területeink mellett.

Hosszú távon egy 8 ha-os terület tönkölybúza termésének feldolgozására alkalmas csíráztatóüzemben gondolkodunk, majd a végterméket az osztrák és német piacokon fogjuk értékesíteni.

Tönkölypárnánk eztán mindig is lesz és megköszönjük, hogyha magyar terméket vásárol!