00 36 70 388 2943

Szállítási feltételek


Szállítási határidő:

A kiválasztott és megrendelt termékeket a lehetőségekhez képest pár napon belül elkészítjük és előre utalás, vagy számlára történő befizetés esetén legkésőbb 8 munkanapon belül postázzuk. Ha a 8 munkanapos határidőt, anyagbeszerzés miatt nem tudjuk teljesíteni, ezt azonnal jelezzük. Utánvétes vásárláskor a folyó teljesítéseink tükrében a postázás meghaladhatja a 8 munkanapot is, de erről rendeléskor tájékoztatjuk.

Szállítási módok

Utánvét:

Az utánvét összegét a csomagot átadó futárnak kell kifizetni. Az utánvét összege a termék árából és a futárdíj összegéből adódik, a pontos árat a küldés előtt megnevezzük. Az utánvét díja a csomag súlyától függ, általában 1800-3000 Ft között alakul. A pontos összegről a megrendelés teljesítése előtt tájékoztatjuk.

Házhoz szállítás előre fizetés esetén:

A futár költsége mindig csökken, ha utalással teljesíti a rendelés összegét és a futár csak kiszállítja Önnek termékeinket. A futár költsége 1400 Ft és 3000 Ft között van, súlytól függően. A pontos összegről a megrendelés teljesítése előtt tájékoztatjuk. Bankadatainkat e-mailben küldjük el.

 


FONTOS! Kérjük, hogy a csomagot a kézbesítéskor ellenőrizze a kézbesítő jelenlétében, Sérülés esetén, ne vegye át, hanem vetessen fel jegyzőkönyvet. Erre a jegyzőkönyvre a későbbiekben szüksége lesz a további ügyintézésben.

 

A termékek személyes átvétele telefonon történő egyeztetéssel lehetséges


Fizetési lehetőségek

Készpénz személyes átvételkor, telefonon történő egyeztetéssel

Utánvét

Átutalás, számlára történő befizetés

Szavatosság

Megbízható minőség: Olyan termékeket készítünk és forgalmazunk, amelyeket már több európai országban is használnak, panaszokra munkánk ezidáig még nem adott okot. Fontos! Termékeink nincsenek klinikailag tesztelve! Garanciát arra, hogy a tönkölypárnáinktól a betegségek tünetei elmúlanak, vagy az esetleges fájdalom enyhül – nem tudunk adni. 8 napon belül azonban, ha anyaghibás terméket kap tőlünk, visszaküldheti a terméket és mi természetesen kicseréljük. Ebben az esetben minket terhel a postaköltsége is. Azt kérjük, hogy ilyenkor ne utánvéttel küldje a csomagot, hanem egyszerű csomagként, zöld színű nyomtatvánnyal adja fel címünkre. Jusson eszébe, hogy a csomaghoz mellékelt számlát is vissza kell küldenie ahhoz, hogy zökkenőmentes legyen az ügyintézés. 8 napon túli vásárlás esetén minderre már nincs lehetőség.

A szavatossági igény a számla bemutatásával érvényesíthető, a vásárlást követő 2 éven belül, ha a meghibásodás a vásárlásnál már meglévő gyári hibából keletkezett. Az első hat hónapban a mi feladatunk a kifogás intézése, ezen túl a fogyasztóvédelmi szervezethez kell fordulnia. Szavatossági igény elfogadása esetén a fogyasztó által elvárható rendeltetésre figyelemmel javítást, cserét, kártérítést kell lehetőség szerint 15 napon belül biztosítani. Szavatossági igény benyújtásáról minden esetben jegyzőkönyvet kell kiállítani, melynek tartalmaznia kell a vásárlással kapcsolatos adatokat, valamint a kifogás tényét.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

·Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza hozzánk. Az elállásra vonatkozó igényedet e-mailben vagy személyesen kell bejelentened.

·Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 14  munkanapon belül visszautaljuk az összeget az Ön által megadott bankszámlaszámra.

·A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a házhoz szállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire.

·Abban az esetben, ha a terméket már használatba vette, és/vagy nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen visszajuttatni nekünk, nem tudjuk vállalni a termék visszavásárlását.

·Amennyiben a termékről felbontás után a postás jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a postás által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Pénzvisszafizetés esetén a számlát mindenképpen vissza kell küldenie!

Visszaküldött áruk vételárát postafordultával, de legfeljebb 14 napon belül visszautaljuk vagy postai úton visszaküldjük. A szállítási költséget azonban nem áll módunkban visszafizetni.

Figyelem!!!A személyesen vásárolt termék(ek)re a pénz visszafizetési garancia nem vonatkozik, viszont a hatályos előírásoknak megfelelően, az itt vásárolt termékekre is ugyanúgy vállaljuk szavatossági kötelezettségünket, mint más vásárlások esetén.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja!

Adatvédelem

Tájékoztatunk, hogy a tönkölypárna webáruház üzemeltetője, a Green-Echo Kft., adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azonban harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél alvállalkozóként működik közre (pl. a futár) a megrendelés teljesítésében. Ekkor azonban, az alvállalkozók az általunk átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Vásárlása során elkérjük személyes adatait (név, cím, telefonszám,
e-mail stb.). Ezekre azért van szükség, hogy megrendelését pontosan teljesíthessük. Szükség esetén arra használjuk, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot és egyeztessük a vásárlás részleteit.

Nevének, címének és e-mail címének felhasználását addig tekintjük folyamatosnak, amíg írásban vagy telefonon nem jelzi, hogy ezt ne tegyük.