00 36 70 388 2943
Vannak gyermekek, akiket a mai orvostudomány hiperaktívaknak nevez, mert a gyermek eleven, sokat mozog, egész napos viselkedése, sokszor az egész felnőtt család energiáját igénybe veszi.

 

A tönkölypelyvával töltött derékalj nagymértékben javítja az alvás minőségét és idegvégződéseinkre -, melyek nagy szerepet játszanak egészségünk megőrzésében – nyugtatólag hat.

 

Több esetben előfordult, hogy a hiperaktívnak “bélyegzett” gyermek a tönkölypelyva derékalj és tönkölypárna használata után: 1-1,5, de akár 2 órával is több alvást, pihenést igényelt. A megfigyelések során, volt olyan 7 éves gyermek is, aki az orvosa tanácsára elhagyhatta a már több hónapja felírt és szedett természetes összetételű gyermek nyugtató gyógyszert, miután tartósan megnövekedett az alvással töltött órák száma.
Gyermek derékalj: 70 x 140 cm

Gyermek derékalj: 70 x 140 cm

A gyermek derékalj ára házhoz szállítással:

9800 Ft

derékalj rendelés

A tönkölypelyvával töltött derékalj nagymértékben javítja az alvás minőségét és a káros földsugárzástól megvédi használóját. – See more at: //www.tonkolyparna.info/2013/11/04/derekaljak-es-agybetetek//#sthash.UpBDsOJz.dpuf