00 36 70 388 2943

Ovis és iskolai párnák

Ovis és iskolai párnák

Ovis párnánkat, a 33 x 13 cm-es tönköly ülőpárnát iskolás gyerekeknek is ajánljuk – melyeket a jógázók is szívesen rendelnek meditációhoz és jógához –  kedvezményes áron kínáljuk iskolák és óvodák részére, minimum 5 db-os rendelés esetén 🙂

ovis párna

Kifejezetten óvodáknak, kis-pajtásoknak a kisebbik, 7 cm magas és 25 cm átmérőjű ülőpárnánkat ajánljuk.

ovis párna

A tönkölybúza, mint ősi magyar búzánknak a biomágneses erejét már évtizedek óta állítják tudósok és laikusok egyaránt, Németországban pedig már több száz éve használják, a 20. század második felében pedig nagy mértékben elterjedt az egészséges életmód híveinek körében.A tönkölybúza jótékony energiájának titka, a benne lévő és kb 2-3 év alatt elpárolgó kovasav. Ennek párolgása nyugtató hatással van idegeinkre, és helyi fájdalomcsillapító készséggel is bír.

A tönkölypárnák és derékaljak alváskor igazodnak nyakunk és fejünk alakjához, így gerincünk az egészséges alakzatban nyugodhat pihenéskor.  A tönkölypelyvában lévő kovasav párolgása – eddig megmagyarázatlan okból: stressz- és görcsoldó, nyugtató hatást gyakorol idegvégződéseinkre.

Alvászavarral küszködőknek is ajánljuk, enyhíti a reumás, ízületi, migrénes és menstruációs fájdalmakat. Csökkenti az aranyeres tünetek számát.

A tönkölypárnák szeretik a gyakori szellőztetést, a napfény melegét.

A tönkölypelyva párnák jól tartják a hőt: mind a hideget, mind a meleget is. Melegítéshez berakhatjuk a sütőbe a párnát 150 C fokon pár percre. De vigyázat, ne feledkezzenek meg róla!

Mint minden természetes anyagban, nem kizárt, hogy megjelenhetnek a háztartásokban fellelhető bogárkák, vagy rovarok. Ezek ellen a legtermészetesebb védekezésként egy minimum 24 órás mélyhűtős fagyasztást ajánlunk. Ha ez nem volt eredményes, a boltokban még mindig lehet háztartási bio rovarölő szereket kapni.

A tönkölypárna webáruház áraiban a szállítás díja nincs benne.

Előre utalás esetén a szállítási díj 2700 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 3500 Ft (5 db feletti rendeléskor), az utánvétes vásárlás költsége: 3700 Ft (maximum 5 db-os rendeléskor) vagy 4500 Ft (5 db feletti rendeléskor).

Rendelhet itt is.

    Az üzenőbox használatával elfogadja Adatkezelési irányelveinket

    jóga bolt

    ovis párna a közösségi hálón

    tönkölypárna rendelés